UitslagenHappy New Year's Drive

 

Op de linkerzijde van deze pagina vind je de uitslagen van de afgelopen 5 edities.

PalmaresSportklasse

Emile Huijsman - Maresa Huijsman2018
Joost den Elzen - Ronald van Weelde2017
Gerda Kastrop - Mike Kastrop2016
Ben de Graaf - Willemien Vijvers2015
Gerard Beukert - Jaap Jongman2014
Hanja Jonker - Paul Hooiveld2013
Jan de Beus - Martin Roosenboom2012
Jaap Beck - Joke Beck2011
Hans Vooren - Roel Rosbag2010
Ton den Uyl - Kees van Hattem2009
Emile Huijsman - Maresa Huijsman 2008

PalmaresTourklasse

Stef van Dongen - Ayla van Dongen 2018
Stef van Dongen - Ayla van Dongen 2017
Robbert-Jan Koebrugge - Rob Koebrugge 2016
Kelly van Delden - Redmer van Delden 2015
Sander Boerboom - Stefan Sennema 2014
Peter Bertens - Eric Kroeze 2013
Rombout & Karin Eikelenboom2012
Wim van de Ridder - Arjan van de Haar2011
Thea Lascaris - Gerard Lascaris2010
Frans van der Vliet - Rens van der Vliet2009
Roeland IJdenberg - Mirjam Verlinden 2008

Please publish modules in offcanvas position.